Academia de Tango Argentinian este o organizatie non profit care are drept scop principal organizarea de evenimente de tango argentinian si consultanta in organizarea de evenimente de eca mai inalta clasa.

Academia de Tango Argentinian faciliteaza accesul direct la informatie cu privire la viata de tango din Buenos Aires, milongi, evenimente, povestiri din viata maerstrilor de tango, cazare, restaurante si locuri de divertisment, muzee, evenimente culturale pentru comunitatea de tango din inttreaga lume.

Academia de Tango Argentinian pune la dispozitia membrulor sai mijloace de comunicare directa cu maestri de tango, in scopul organizarii de evenimente de tango, reportaje, filme si documentare artistice sau a cursurilor si orelor private in Buenos Aires.

Academia de Tango Argentinian este o sursa importanta de artisti de tango argentinian de renume mondial pentru publicul din Romania, facilitand organizatiilor locale organizarea de spectacole artistice de exceptie in cadrul evenimentelor publice sau private.

 


Facebook Page - ACADEMIA DE TANGO ROMANIA
Carmen Radu

carmen@academiadetango.ro

+40 744 314 545